Shoppen in London

Citytrip naar Londen (4 dagen) in een 3*** hotel voor €335

In november reisden we voor 4 dagen naar Londen met ons gezin.
We gingen met onze eigen auto en links rijden was een behoorlijke uitdaging de eerste dagen! Gelukkig was Kevin er snel aan gewend.
We maakten de overtocht met de veerboot vanuit Calais en boekten de boot voor €86 op https://www.aferry.be/ Het voordeel van deze site is dat het de verschillende aanbieders van overtochten naar het Verenigd Koninkrijk vergelijkt en je de beste prijzen toont. Vroege en late overtochten zijn meestal goedkoper, dus als je flexibel reist, kan je veel geld besparen op de overtocht. Zoals bij alle reizen die je wil boeken, moet je er eens in de zoveel tijd naar kijken en boeken als je het gevoel hebt dat je de beste prijs gevonden hebt! (Hoewel er niet zo grote prijsverschillen voorkomen voor deze overtochten) 🤔
Als het gaat om hotels, moet je een keuze maken of je echt in het centrum van Londen wil verblijven of niet. Het voordeel van een hotel in het centrum van de stad is dat je snel in het hotel bent na een dagje verkennen, het nadeel is dat je veel meer betaalt en eigenlijk nooit uit de drukte van de grote stad bent. Wij verblijven graag wat verder van het centrum en boeken meestal een hotel in een rustigere buurt. De verbinding is veelal gemakkelijk te maken met het openbaar vervoer of met de auto.
In het Verenigd Koninkrijk heb je de keten: Premierinn Ze hebben goede hotels met grote comfortabele bedden en het ontbijt is meestal niet duur. In de hotels van deze keten verblijven maximum 2 kinderen tot 16 jaar volledig gratis, dit geldt zowel voor de kamer als voor het ontbijt. (als ze in de kamer slapen met minimaal 1 betalende volwassene)
Voor het hotel betaalden we €249 voor 3 nachten met ontbijtbuffet inbegrepen. We gingen dus met ons vieren voor slechts €335 4 dagen naar Londen !!!

Veel mensen hebben schrik dat het moeilijker zal worden om naar Londen te reizen met de Brexit. Weet dat voorlopig nog alles bij het oude blijft en je in 2020 dus gerust nog een trip naar Londen kan plannen zonder problemen!

https://www.aferry.be/
https://www.premierinn.com/gb/en/home.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.