Krokusvakantie in Barcelona

6 dagen Barcelona voor 753,65€

In de krokusvakantie van 2020 gingen we op citytrip naar Barcelona. Dit was eigenlijk een vrij impulsieve beslissing. We wilden graag naar de zon gaan, maar hadden nog niet echt een bestemming uitgekozen. Toen er terug een stoelenverkoop was bij Ryanair gingen we op zoek naar tickets voor een leuke plek met een zacht prijsje. Al vrij snel kwamen we onze droomtickets tegen. We betaalden 211,92€ voor 4 tickets van Charleroi airport naar Barcelona El Prat + 2 keer voorrang bij het instappen en een extra handbagagekoffer. Onze jongens zijn nu al wat groter en voor een vlucht van een kleine 2 uur vinden ze het niet erg om niet samen te zitten, dus reserveerden we geen plaatsen bij elkaar. We leerden trouwens zowel in de heen- als in de terugvlucht dat het perfect mogelijk is om plaatsen te wisselen, zodat je toch samen kan zitten. 😉

Hou de stoelenverkoop van Ryanair in de gaten Het loont echt de moeite om dan te boeken!!

Voor ons verblijf in Barcelona kozen we deze keer voor een Airbnb . De prijzen voor een hotelkamer waren enorm duur, dus we vonden dit een mooi alternatief!
We boekten een heel leuke studio in de Gotische wijk met alle comfort. We hadden een eigen badkamertje met douche, lavabo en wc. De jongens sliepen in een stapelbed en wij in een dubbel bed. Het was er heerlijk rustig en we hebben goed geslapen!
De eigenaar was heel vriendelijk en we mochten er zelfs van de fruitsap, melk en ontbijtgranen gebruik maken, in de badkamer was shampoo, douchegel en balsem aanwezig, dus we hoefden eigenlijk niks zelf mee te brengen! Ik kan deze airbnb: Jorge’s place dus ten zeerste aanraden!! We betaalden 538,73€ voor 6 nachten, wat voor deze locatie echt niet veel is, het was de ideale uitvalsbasis om de stad te verkennen!

Onze auto parkeerden we op de luchthaven zelf in parking 3. We boekten via de website op voorhand en betaalden 33€. We werden met een shuttlebusje naar de luchthaven gebracht in 10 minuutjes.

Zijn jullie benieuwd naar wat we allemaal deden in Barcelona? Neem hier een kijkje: Wat mag je niet missen in Barcelona?