Florida🌴

We hadden het geluk om 2 keer naar Florida te kunnen gaan voor een rondreis. De eerste keer reden we elke dag een stuk en sliepen ook telkens in een ander hotel. Hierdoor hadden we het gevoel geen rust te vinden, steeds maar op de baan te zijn en nergens eens te kunnen bekomen en een beetje vakantie te nemen. We hadden de afstanden ook wat onderschat en wij zijn nochtans gewoon om lange afstanden te rijden met onze 2 boys. We hebben hier wel veel uit geleerd.

De 2e keer hebben we onze rondreis dus meer doordacht en beter uitgewerkt. We hebben slechts 5 hotels geboekt en hebben 4 plaatsen uitgekozen van waaruit we onze geplande uitstappen konden doen. Ik zal bij elke uitvalsbasis schrijven waar we gelogeerd hebben en wat we gedaan hebben.
We verbleven in: Miami, Saint-Petersburg, Tampa en Orlando. Vorig jaar gingen we ook naar The Keys, ik zal deze ook bespreken, want The Keys zijn echt de moeite waard om naartoe te gaan!

Heel belangrijk bij een rondreis is je auto. Kies voor een wagen die groot genoeg is om al je spullen in de koffer weg te steken, zodat er niets zichtbaar is als je ergens wil stoppen en de auto alleen achter laten. Wij kozen voor een SUV en hadden zeker ruimte genoeg!