Wie zijn wij?

Welkom op onze pagina en leuk dat jullie de tijd nemen om ons wat beter te leren kennen!
Wij zijn Caroline, Kevin, Guss (2005) en Lewis (2007) van cakesreisjes. We zijn een doodgewoon Belgisch gezin met een grote passie voor reizen.
De naam “cakesreisjes” komt van een woordspeling: CA van Caroline, KE van Kevin en “reisjes” spreekt voor zich. 😉
We houden ervan om verslagen te maken van onze reizen als gezin en willen graag aan andere gezinnen en/of reislustige families tonen dat reizen niet duur en onmogelijk hoeft te zijn. Wij zijn beiden leerkracht en hebben dus veel vakanties samen met de kinderen, we proberen ook elke vakantie er op uit te trekken. Soms met de tent , soms met het vliegtuig. Soms blijven we dichtbij huis, soms gaan we ver weg.
We hebben ons de laatste jaren meer en meer verdiept in reizen met ons gezin. Liefst met wat comfort en vooral aan een betaalbare prijs!
Caroline houdt van fotograferen en verhalen maken over onze reizen. Ze maakt er een kunst van om de prijzen van onze reizen zo interessant mogelijk te vinden en te boeken.
We kregen ook meer en meer de vraag: “Hoe wij toch zo veel kunnen reizen met maar een “gewoon” loon als leerkracht?” Hieruit is onze website en Instagram pagina cakesreisjes ontstaan.
Op deze blog schrijven we over al onze reizen als gezin. Je kan hier vinden hoe ze tot stand kwamen en heel belangrijk: tegen welke prijs?
Van elke reis die we maakten, vind je daarnaast ook enkele leuke plaatsen die het bezoeken waard zijn en wat tips voor het plannen van je reis.
Ons doel is om aan te tonen aan andere gezinnen dat het perfect mogelijk is om veel te reizen met een beperkt budget in de hoogseizoen periodes en hen nieuwe plekken te laten ontdekken door onze avonturen en belevenissen.

Welkom op onze blog en geniet van onze reisverhalen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.