Leuke daguitstappen in België

In juni 2020 kregen we de vraag van Het Laatste Nieuws of we zin hadden in een samenwerking met hen. Het opzet was om leuke daguitstappen zo goedkoop mogelijk te vinden, deze te doen en het resultaat samen met journaliste Inge Stiers en fotografe Carline Godefroit in een interessant artikel te gieten voor de vakantiereeks in hun weekend krant.
Aangezien dit volledig in onze visie en idee past over reizen, zeiden we natuurlijk direct “ja”!
Elke week konden jullie hiervan het resultaat vinden in de papieren krant en de digitale editie van HLN. Het eerste artikel verscheen op zaterdag 27 juni 2020 en de reeks ging 9 weken lang door tot eind augustus.

Nadat de artikels verschenen waren in de krant, heb ik enkele blogposts gemaakt en er ook telkens een vergelijking in gegeven van de verschillende mogelijkheden, verteld welke uitstap we maakten en wat onze redenen daarvoor waren. De blauwe linkjes sturen jullie rechtstreeks naar de juiste websites. Willen jullie liever naar een andere plek of via een andere organisatie werken, krijg je meteen ook van mij de mogelijkheden om het iets goedkoper te doen, gemakkelijk toch?

Veel leesplezier en als je vragen hebt, stuur me gerust een mail of dm via Instagram! 😊

De prijzen in deze artikels zijn gebaseerd op het seizoen 2020.